Tips voor de beste verlichting om uw woning

Angst voor inbraak

Bang dat er bij u word ingebroken? Dan is een belangrijke tip om verlichting rond uw woning en/of bedrijfspand te plaatsen. Verlichting rond uw woning en/of bedrijfspand helpt dat u goed kunt zien als het buiten donker is, maar het helpt ook tegen inbraken. Wanneer een inbreker licht ziet gaat hij/zij direct weg, want hij wilt natuurlijk niet gesnapt worden. Dit is wel alleen het geval als de woning en/of bedrijfspand volledig verlicht is.

Als u nog geen verlichting rond uw woning en/of bedrijfspand heeft dan is het wel verstandig dat daar verandering in komt. Slotenmaker Den Haag zal u hierbij verder helpen!

Tips

Het is belangrijk om ’s avonds als u niet thuis bent naar bijvoorbeeld een feestje of u bent op vakantie. Dat u dan verlichting laat branden op doordachte plekken laat branden. U kunt denken aan een tafellamp die aanstaat op de salontafel of in de gang bij de voordeur. Een lamp schrikt dieven af, want zo krijgen ze het idee dat er iemand thuis is of op kantoor.

Ook kunt u buiten in uw tuin lichten plaatsen waar sensoren aanzitten verbonden. Zo staat de inbreker direct in de spotlight niet wetende dat daar een lamp hangt. De handige plekken op een licht-donker sensor buitenlamp de plaatsen zijn bij de voor- en achterdeur of donkere hoekjes, zoals bijvoorbeeld bij een struikje.

Een tijdschakelaar is ook een goede tip, hiermee kunt u zelf bepalen wanneer er lichte in uw woning en/of bedrijfspand aangaat. Hiermee bespaar je ook de energiekosten. Als u een tijdschakelaar heeft dan is het wel belangrijk om op te letten met de tijd waarop je de tijdschakelaar hebt ingesteld en de tijd van het jaar. In de winter wordt het eerder donker dan in de zomer. Het heeft geen zin om 20:00 uur in hoog zomer uw tijdschakelaar in te stellen, in de winter wel!

Beste verlichting

De beste verlichting die u kunt aanschaffen zijn sterke LED stralers. Deze lampen verlichten een groot oppervlakte, zodat je vele vierkante meters in een klap verlicht en dat de inbreker afschrikt. Ondanks dat er veel licht uit een lampje komt zijn LED stralers energiezuinig. LED stralers zijn in verschillende wattages beschikbaar

Vragen?

Komt u er niet uit, heeft u nog vragen of wilt u verder advies? Contacteer dan onze klantenservice. Wij staan voor u klaar, dus voor al uw vragen en advies. Dit is altijd vrijblijvend en er zitten geen extra kosten aan vastgebonden.

Geplaatst in: Page