Je oude keuken in een nieuw jasje

Ineens kun je uitgekeken zijn op je oude keuken of wil je je huis een face lift geven. We veranderen ons interieur vaak om de paar jaar, maar de keuken blijft jarenlang onveranderd. Dit betekent ook dat de keuken in stijl en kleur niet meebeweegt met het veranderende interieur. Van het ene op het andere moment kan dit je gaan vervelen en raak je gewoon echt uitgekeken op je oude keuken. Je kunt dan natuurlijk kiezen voor de aankoop van een nieuwe keuken, maar je kunt ook de keuken wrappen. In meerdere opzichten is de keuken wrappen een betere optie.

Voordeel naast een compleet nieuwe keuken

Een compleet nieuwe keuken is natuurlijk prachtig. Het is heerlijk om gebruik te kunnen gaan maken van een keuken die helemaal fris, nieuw en naar je zin is. Toch zitten hier ook wel wat nadelen aan, zeker ten opzichte van de keuken wrappen. Een nieuwe keuken kopen is een kostbare aangelegenheid. Je moet een behoorlijk bedrag investeren en niet iedereen kan of wil dat. Daarnaast kost het tijd om de oude keuken te verwijderen en de nieuwe keuken te installeren. Je zit weken of soms wel maanden in de rommel en vakmensen lopen in en uit. Eigenlijk is je huis tijdelijk je thuis niet meer. Het is chaos en dat voelt niet prettig. Dan hebben we het nog niet over de grote hoeveelheid stof die zich door het hele huis verplaatst. Het kan makkelijker én voordeliger.

De keuken wrappen is aanzienlijk voordeliger

Als jouw keuken nog van goede kwaliteit is, dan kun je de keuken wrappen om deze een heel nieuwe uitstraling te geven. Wrappen is eigenlijk het voorzien van de zichtbare oppervlakken van een kwalitatief hoogwaardige interieurfolie. Deze folie wordt professioneel aangebracht, waardoor naden niet zichtbaar zijn en alles strak is afgewerkt. De keuken krijgt binnen een paar dagen een compleet nieuwe look aangemeten, zonder dat er veel stof door het huis verspreid wordt. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat de keuken wrappen financieel een stuk voordeliger is dan de aanschaf van een compleet nieuwe keuken.

Jouw keuken in een heel nieuwe stijl

Wil jij een standaard witte keuken een warme houtkleur geven of wil je een houtkleurige keuken juist een industriële look geven? Met interieurfolie van hoge kwaliteit kan het allemaal. Het enige dat nodig is, is dat alle oppervlakken glad zijn. Dit is noodzakelijk om zeker te stellen dat de folie optimaal hecht en lang mooi blijft. Zijn jouw kastdeurtjes voorzien van een profiel? Dan kun je tegen een scherpe prijs de kastdeurtjes laten vervangen door gladde deurtjes op maat. Vervolgens kunnen deze gewoon professioneel gewrapt worden in een heel nieuwe stijl.

Laat jij ook jouw keuken wrappen?

De keuken wrappen is voordelig én laat het lijken alsof je een heel nieuwe keuken hebt gekocht. De keuze aan kleuren, stijlen, sferen en designs is eindeloos, dus je kunt jouw keuken altijd laten wrappen met een interieurfolie die perfect bij jou en je interieur past. Doordat er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige, duurzame kwaliteitsfolie dat op professionele wijze wordt aangebracht, geniet je altijd jarenlang van de mooie look van je keuken.

Geplaatst in: Page