Corporate Finance

Corporate Finance is een financieringsveld dat verschillende aspecten van zakelijke financiering onderzoekt en onderzoekt. Het bevat veel gebieden, zoals bedrijfsfinanciering, durfkapitaal, vastrentende investeringen, alternatieve investeringen, private equity, onroerend goed en risicobeheer. Een professionele bedrijfsfinanciering helpt het senior management om zakelijke beslissingen te nemen, zoals acquisities, fusies en verkoop en vele andere financiële transacties. Corporate Finance-opdrachten kunnen worden voltooid in een klas in de klas of op een stagebasis.

Corporate Finance

Bedrijfsfinanciering omvat de analyse, onderzoek en evaluatie van financiële overzichten en gegevens die worden gebruikt door managers en eigenaren van bedrijven om strategische en operationele beslissingen te nemen. Corporate Finance betreft een combinatie van wiskunde, bedrijfswiskunde, economie en boekhouding. Corporate Finance-opdrachten worden meestal toegewezen aan een van de twee soorten werknemers; De Corporate Finance Associate die een sterke wiskundige vaardigheden bezit, wordt meestal een opdrachten op bedrijfsfinancieringsopdrachten van hoger niveau toegewezen, zoals financiële modellering en waardevermindering van transacties. Aan de andere kant kan de Corporate Finance Consultant, die een uitstekende interpersoonlijke vaardigheden bezit, mogelijk lagere level bedrijfsfinancieringsopdrachten en overnamebemiddeling

Corporate Finance Consultants zijn typisch onafhankelijke contractanten, hoewel sommige bedrijven Corporate Finance-adviesboek gebruiken als onderdeel van hun interne managementteam. Corporate Finance Consultants is verantwoordelijk voor het bijstaan van bedrijfsleiders bij het maken van strategische en operationele beslissingen met betrekking tot de financiën van bedrijven. Een Corporate Finance Consultant evalueert en bewaakt de cashflow van de betaalbare accounts van een bedrijf. De consultant zal ook een analyse uitvoeren van de creditcardprogramma’s van een bedrijf om te bepalen of die programma’s effectief de kredietresultaten van het bedrijf gebruiken. Corporate Finance Consultants helpen het bedrijfsbeheer ook met schulden- en portefeuillebeheerstrategieën.

Familiale opvolging

Corporate Finance kan worden onderverdeeld in twee hoofdgebieden, namelijk de investeringsbankieren en bedrijfsfinanciering. Het Investment Banking Area of Corporate Finance vereist de financiële specialisten om het geldgeld te onderzoeken, te beheren en te investeren. Ze beoordelen investeringsmogelijkheden en nemen langetermijnposities voor bedrijven die sterke winsten genereren. Corporate Finance-opdrachten voor Investment Banking Analisten zullen doorgaans kennis vereisen van de boekhoudprincipes, de wereldeconomie, investeringen, effectenmarkten en bedrijfsfinancieringsstrategieën.

Corporate Finance-opdrachten die vallen onder het bedrijfsfinancieringsgebied van onderzoek en ontwikkelingsovereenkomst met technologische bedrijven die snel nieuwe technologieën gebruiken om hun bedrijfsmodellen te verbeteren. Corporate Finance-opdrachten voor dit gebied vereisen professionals om informatie te verzamelen over de opkomende trends en hoe deze trends een bedrijfsmodel kunnen beïnvloeden. Corporate Finance-opdrachten voor het gebied van onderzoek en ontwikkeling kunnen ook de financiële specialisten vereisen om interviews en focusgroepen met huidige en potentiële klanten uit te voeren. Corporate Finance-opdrachten die focussen op digitalisering en draadloze netwerken kunnen van studenten vereisen dat studenten interviews uitvoeren met klanten en mede-professionals om de huidige trends te begrijpen en hoe ze van invloed kunnen zijn op de toekomst van bedrijfsactiviteiten.

 

Corporate Finance ASSTS is verdeeld in drie belangrijke gebieden; Corporate Finance ASSTS ADRESPRODUCTEN PROBLEMEN DIE DE CAPAIR FINANCIEREN EN CORPORATE RISICO-beheer beïnvloeden. Deze omvatten corporate krediet, kapitaalbudgettering, durfkapitaal en fusies en overnames. Corporate Finance ASSTS wordt vaak gebruikt in Tandem met een MBA-graad. Corporate Finance ASSTS ADRIKA’S REAL-WERARD-problemen die van invloed zijn op de bedrijfsfinanciering, waardoor studenten een uitgebreide reeks vaardigheden kunnen ontwikkelen die hen zullen helpen slagen in bedrijfsfinanciering.